I Wanna Do Something Better

Pengen nge-share aja, ini ada lagu -entah sudah pada tau atau belum- yang liriknya super memotivasi banget! Hehe, setidaknya itu yang saya rasakan :) Judulnya I Was Here by Lady Antebellum. Ini nih liriknya.. 
You will notice me
I'll be leaving my mark like initials carved
In an old oak tree, you wait and see

Maybe I'll write like Twain wrote
Maybe I'll paint like Van Gogh
Cure the common cold, I don't know
But I'm ready start 'cause I know in my heart

I wanna do something that matters, say something different
Something that sets the whole world on its ear
I wanna do something better with the time I've been given
I wanna try to touch a few hearts in this life
Leave nothing less than something that says "I was here"

I will prove you wrong
If you think I'm all talk, you're in for a shock
'Cause this dream's too strong and before too long

Maybe I'll compose symphonies
Maybe I'll fight for world peace
'Cause I know it's my destiny
To leave more than a trace of myself in this place

I wanna do something that matters, say something different
Something that sets the whole world on its ear
I wanna do something better with the time I've been given
I wanna try to touch a few hearts in this life
And leave nothing less than something that says "I was here"

And I know that I, I will do more than just pass through this life
I'll leave nothing less than something that says "I was here"
I was here
Gimana gimana? Oke kan liriknya?! :) Ayoo bermimpi.. Ayoo berkaryaa.. Karna yang dapat kita lakukan sekarang "cuma" membuat keputusan terbaik dan kemudian bekerja dengan kemampuan terbaik pula.. Yang lagi ngegarap TA smangat, yang sudah kerja smangat, yang lagi hectic sama kuliah dan urusan organisasi smangat, yang lagi KP smangat, yang lagi ngerasa sendirian -please don't be a such dramaqueen- smangat, yang sudah nikah dan masih kuliah [musti lebih] smangat.. Bismillaah, semangat semangat semangat!

Nisaa.

PS : Yang mau download mp3nya disini

0 comments:

Post a Comment


up