A Reason, A Season or A Lifetime

Tadi lagi blog walking, terus nemu quote yg bagus dan bikin saya merenung sendiri. Kurang lebih gini isinya :
When someone is in your life for a REASON, it is usually to meet a need you have expressed. They have come to assist you through a difficulty, to provide you with guidance and support, to aid you physically, emotionally or spiritually. They may seem like a godsend and they are. They are there for the reason you need them to be.
Some people come into your life for a SEASON, because your turn has come to share, grow or learn. They bring you an experience of peace or make you laugh. They may teach you something you have never done. They usually give you an unbelievable amount of joy. Believe it, it is real. But only for a season.
LIFETIME relationships teach you lifetime lessons, things you must build upon in order to have a solid emotional foundation. Your job is to accept the lesson, love the person and put what you have learned to use in all other relationships and areas of your life.

Hmm.. bener ya. Selama ini saya selalu mengira dan maunya orang-orang yang pernah berada di sekitar saya mesti selama2nya begini terus. Maksudnya dalam hal ini intensitas komunikasinya. Biarpun berada di lingkungan baru dan bertemu orang-orang yang baru saya sebisa mungkin tetap berkomunikasi dengan orang-orang di lingkungan lama meskipun tidak selalu bisa 'live'. Tapi, ternyataa, respon yg saya dapat dari orang-orang lingkungan lama yg sudah saya tinggalkan itu, ketika saya mencoba tetap menjalin komunikasi, ga semuanya seperti yg saya harapkan. Saya sih mencoba husnudzon mungkin mereka sedang sibuk. Tapi biarpun sudah mencoba berpikir kayak gitu, tetap ada di suatu sudut hati saya yg terluka akibat ga direspon *haha, ini sungguh ga didramatisir, emang kenyataannya kayak gitu*

Ahh, yasudslah. Cuma pengen bilang : thank you for being part of my life, whether you were here for a reason, a season or a lifetime..

Nisaa. 

0 comments:

Post a Comment


up