Review TvSeries: Intelligence [2014]


Creator : Michael Seitzman
Stars : Josh Holloway, Meghan Ory, Michael Rady
Genre : Action-Drama
Premiere Date : January 7, 2014
Plot : A dramatic thriller starring Josh Holloway as a high-tech intelligence operative enhanced with a super-computer microchip in his brain. With this implant, Gabriel is the first human ever to be connected directly into the worldwide information grid and have complete access to Internet, WiFi, telephone and satellite data. He can hack into any data center and access key intel in the fight to protect the United States from its enemies. Leading the elite government cyber-security agency created to support him is Director Lillian Strand, a straightforward and efficient boss who oversees the unit’s missions. Strand assigns Riley Neal, a Secret Service agent, to protect Gabriel from outside threats, as well as from his appetite for reckless, unpredictable behavior and disregard for protocol.

My (Honest) Review : So I watched the pilot and I'm not impressed. This show centered about an ex soldier who have microchip implant in his head. Hence, he has connection directly to the information grid like internet, wi-fi, database, satellite, etc. I was expecting to see a person that was privileged with intellect over emotions. Yet we got a run down version of a cop show with still images from a macho man's mind (with a bit (or lot?) sentimental touch about his wife). Then another chick which described as a super-qualified secret service agent hired to protect him, but looking from the pilot episode, looks like he can take care of himself pretty well.
"I'm an ex soldier. I have super brain. Would you take a bullet for me, girl?" 

Azan Shubuh


When i still in kindergarten, my dad always says that when azan shubuh doesn't wake me up it means syaithon pee in my ears. Until now, when i hear azan and i'm like "ah entarlah 5 menit lagi" automatically my mind remember my dad's words, i think of it as it's so disgusting i wake up immediately :)))

Nisaa.

2013

Setelah akhir-akhir ini mosting postingan review dan artikel note to myself, gue jadi pengen bikin postingan yang agak self-centered, yak, postingan tentang diri gue. Gak boleh protes, secara ini blog gue :D

Alhamdulillah, 2013 gue berhasil lulus Sarjana. Gue sebenernya pengen banget nulis proses awal skripsi sampe akhirnya lulus, pengen nulis yang detail. Tapi kayaknya kalo tulisan itu gue tulis tanpa ada yang ditutup2in kayaknya gue bakal didemo sama almamater deh, penodaan nama baik haha ya udah tulisannya biar ditaruh di file microsoft word laptop aja :) Intinya gue berhasil lulus. Buat temen-temen gue yang masih berjuang buat lulus di jurusan dan kampus yang sama kayak gue, selamat berjuang kawan! Lawan dan kalahkan mereka! *dilempar jeruk bali*

Abis lulus bulan September. Bulan2 selanjutnya gue pake buat mrojek. Alhamdulillah masih ada projekan yang ditawarin ke gue.. Biarpun bukan kerjaannya fulltime at least gue kalo ditanya lagi sibuk apa sekarang, gue punya jawaban: freelance. Sebenernya planning gue abis sarjana adalah gue pengen sekolah lagi. Jurusan yang gue ambil adalah lanjutan dari jurusan sarjana kemaren. Tapi, rupanya Alloh Swt punya rencana lain, jurusan dar kampus yang gue pengen tahun ini gak buka kelas untuk semester genap.


up